Niet meer happy op je werk?

Je staat er niet alleen voor. Wanneer je langer bij een bedrijf werkt kan het zijn dat er vervelende situaties opkomen. Denk aan een tekort aan waardering, een vervelende leidinggevende of gewoon een negatieve sfeer op de werkvloer. Deze dingen kunnen er langzaam insluipen maar een groot effect hebben op hoe jij naar je werk kijkt. Het kan ervoor zorgen dat je je niet meer fijn voelt op je werk. Vaak heeft dat dan ook een invloed op je privé leven. Je neemt je vervelende gevoel mee naar huis en zit gewoonweg niet lekker in je vel.

In deze situatie zijn er twee factoren die invloed hebben. In de eerste plaats is dat je werk zelf en in de tweede plaats ben jij onderdeel van het verhaal. Van werk wisselen is dan een optie, maar dat is een erg grote stap. Een 1-op-1 coachingstraject kan je dan helpen.

Tijdens 1-op-1 coaching gaan we kijken naar jouw problemen en jouw gevoelens daarbij. Aan de hand van bewezen methoden zoeken we dan samen naar oplossingen. Dat moet een oplossing zijn die aansluit op jouw situatie. De uitkomst is in ieder geval zeker. Je gaat weer beter in je vel zitten en de balans in werk en leven wordt hersteld.

Aan de slag

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR

“Mede door haar open persoonlijkheid en empatisch vermogen heb ik altijd het gevoel gehad dat ik ook altijd open en eerlijk over alles kon zijn. Hierdoor kun je makkelijk vertellen wat je struikelblokken en problemen zijn waardoor Coach EBD altijd precies wist hoe zij mij moest motiveren en steunen.”


CHANEL VAN DEN BOS, Student

“Als mentor/coach was Eska betrokken en bood zij altijd een luisterend oor. Met haar doortastende en empatische karakter kwamen we snel tot de kern van de zaak. Met uitjes en gezelligheid zorgde Eska er voor dat de sfeer altijd optimaal was.”


LUUK J. ZAAL, Student