Rommelt het op de werkvloer?

Zijn er problemen op de werkvloer? Denk aan een hoog ziekteverzuim, een negatieve sfeer, veel verloop op de afdeling of klagende collega’s. Vervelend! Deze situaties leiden vaak tot dalende cijfers en een ongezond bedrijf. Met het gevolg dat jij als leidinggevende minder plezier krijgt in je werk.

En dat terwijl deze problemen niet standaard thuis hoeven te horen op de werkvloer. Met de juiste stappen kun je een negatieve sfeer omzetten in een positieve sfeer en de dalende cijfers een halt toeroepen.

Als coach houd ik mij veel bezig met problemen op de werkvloer, zowel vanuit de leidinggevende kant als vanuit de kant van de werknemer. Daardoor ben ik in staat problemen te signaleren en een praktische oplossing aan te bieden. Afhankelijk van de situatie doe ik dit met coaching en/of training.

Aan de slag

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR

“Eska heeft een intensieve coach- traject gevoerd toen we nog collega’s waren. Ik zat erg in de knoop met mijn verwachtingen tav school en met name de schoolleiding. Eska nam ruimschoots de tijd voor de gesprekken. Ze kan erg goed luisteren, is invoelend en vat elk gesprek altijd samen zodat je goed overzicht behoud over wat er besproken is. Ze laat je ook je eigen inzichten en oplossingen formuleren zodat je eigenaar blijft van het probleem én de oplossing. Daarmee los je niet alleen een actueel probleem op maar je krijgt ook vertrouwen in je eigen oplossingsvermogen voor de toekomst.”


JENNIFER NUIJ, Docent Leerbeweging

“I met Eska when I was super anxious about my upcoming English job interview at Philips. Unlike other English teachers, she didn’t just focus on my grammar or vocabulary, but she also spent time to help me to understand the root cause of my anxiety and helped me to build my self confidence. During the lessons, she was inspiring and supportive. She knew what I really needed and made an action plan to achieve our goal. Now I am a member of the Philips team since August 2018! It’s like a dream come true!  Thanks Eska for working together, I couldn’t have done it without you.”


YUAN WU, Junior Marketer Philips

“Eska Doup geeft je vertrouwen. Ze luistert goed en ze stelt net die vragen die je helpen om je eigen antwoorden te vinden.”


FRANS VAN DER LEEUW, Docent

“Eska kijkt op een hele zakelijke manier naar de mens, situatie en het probleem zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen.”


DIEUWERTJE VAN DER HAAGEN, Docent