De snelste in oplossingen

Coaching die de werkomgeving verbeterd

Coaching helpt jouw bedrijf naar een gezonde werksfeer, mijn evaring geeft mij genoeg basis om op te lossen via de oplossings gerichte methode. Ik ben al meer dan 18 jaar actief in het onderwijs en ben door mijn interimer’s opdrachten door het hele land, tot een conclusie gekomen.  Ik zie waar het goed gaat maar ook waar het niet goed gaat. Vervolgens heb ik nagedacht over een oplossing waarbij beide partijen van zouden kunnen profiteren. Daarom vind ik het belangrijk om mijn vaardigheden als coach, trainer en docent in te zetten met als doel harmonie te creëren tussen werkgevers en werknemers op de werkvloer.

Vaak heb ik veel collega’s gezien die het niet naar hun zin hebben op het werk en weinig plezier hebben op hun werk. Ook heb ik conflicten tussen docent en teamleider gezien waarbij een burn-out een logisch gevolg is. Ik vind het erg jammer om,  het verlies van bevlogenheid, passie en stagnatie in mijn collega’s te zien en daarom wil ik door de oplossingsgerichte methode het werkplezier tussen werknemers en werkgever weer in balans brengen.

De reden

Dat is de reden waarom ik met Coach EBD ( Eska B. Doup) ben gestart. Hiermee leg ik de focus op problemen die bij veel bedrijven/onderwijsinstellingen spelen, zowel bij de leidinggevende als de werknemer. Problemen zoals een negatieve sfeer op de werkvloer, ziekteverzuim en arbeidsconflicten kunnen dalende cijfers opleveren.  Echter biedt het ook gelegenheid om na te gaan wat er werkelijk aan de hand is en wat daaraan te doen valt.

We weten allemaal dat we een groot gedeelte van onze tijd doorbrengen op het werk. Het zou doodzonde zijn om dat in een negatieve sfeer te moeten doen.  Vind je ook niet? Als coach richt ik mij dan ook altijd op het oplossen van die problemen. Ik doe dat aan de hand van 1-op-1 coaching (voor de werknemer) en bedrijfscoaching (voor de leidinggevende). Met een op maat gemaakte oplossing gaan we aan de slag!

1-OP-1 COACHING
Bedrijfscoaching